Pinguin Vegetables

Pinguin Vegetables (groenten) kunnen we onderverdelen in 5 verschillende productgroepen:

DIEPGEVROREN GROENTEN

Heerlijk knapperige groenten, boordevol vitamines en smaak, die kleur geven aan elk gerecht. Het groentegamma van Pinguin is gekend voor zowel traditionele, als meer exotische variëteiten.De snelle verwerking van de groenten staat garant voor een optimale kwaliteit. De groenten worden zorgvuldig geselecteerd, gewassen en dan snel individueel diepgevroren, om zo hun natuurlijke kleur, smaak en voedingsstoffen te bewaren. Door hun gebruiksgemak en beschikbaarheid het hele jaar door, zijn de Pinguin groenten een perfect onderdeel van elke maaltijd. De groenten zijn geschikt voor verschillende bereidingswijzen: stomen, koken en roerbakken.

DIEPVRIESMENGELINGEN

Een gezonde levensstijl begint met een goede variatie aan groenten. Met de groentemixen van Pinguin serveert u in een mum van tijd smakelijke, gevarieerde en kleurrijke bereidingen. Pinguin biedt u een ruim assortiment mixen, gaande van de Europese klassiekers tot meer exotische combinaties. Uw culinaire reis rond de wereld start bij Pinguin zonder moeite, want de mixen zijn perfect uitgebalanceerd en klaar voor gebruik: u kan dus alle tijd besteden aan de creatieve afwerking. Bij de samenstelling van het aanbod streeft PInguin Lutosa constant naar vernieuwing en variatie, in lijn met de nieuwste kooktrends. En, u bent zeker van de hoogstaande stabiele Pinguin- kwaliteit het hele jaar door.

BIO GROENTEN

Het BIO gamma van Pinguin bestaat uit groenten geteeld zonder pesticiden of chemische meststoffen, met respect voor mens en milieu. De ingrediënten komen allemaal uit biologische landbouw. Het productieproces garandeert volledige traceerbaarheid. BIO groenten betekent bewust kiezen voor gezonder koken: de groenten zitten boordevol vitamines, mineralen en antioxidanten die onze cellen beschermen tegen vrije radicalen en veroudering. Alle producten zijn gecertificeerd door Integra.

DIEPGEVROREN FRUIT

Wereldwijd worden deze lekkernijen van moeder natuur zorgvuldig uitgekozen en bewaard, zodat u er het hele jaar door van kan genieten. De beste variëteiten worden geselecteerd en op het juiste moment geoogst. De vruchten en bessen van Pinguin zijn klaar om te worden gebruikt in desserts, in gebak, smoothies, of gewoon puur natuur. Wanneer ze op hun best zijn, worden de vruchten en bessen van Pinguin snel diepgevroren om zo hun essentiële voedingstoffen, volle smaak en uitstekende kwaliteit te bewaren. Pinguin selecteert voor u een ruim gamma kleurrijke bessen en fruit, maar ook vruchtenmixen die garant staan voor een exotische toets in al uw gerechten.De vruchten en bessen zorgen voor een ware smaakexplosie in de mond!

DIEPGEVROREN KRUIDEN

Geef extra pit aan uw bereidingen met kruiden van Pinguin. De diepgevroren kruiden behouden hun krachtige aroma het hele jaar door en geven een heerlijke, pittige smaak aan al uw warme of koude bereidingen. In warme bereidingen worden de kruiden met zachte blaadjes aan het eind van de bereiding toegevoegd. Andere, meer houtige kruiden, zijn dan weer ideaal voor stoofpotjes. Bij de bereiding van koude salades voegt u de kruiden toe tijdens het bereiden, zodat de aroma’s perfect worden opgenomen.

Advertenties